Fördelen av att kunna sätta upp Spegelzoom® på flexibel höjd

Vi har ju satt upp den nya förstoringsspegeln på ett antal toalettspeglar, bl a på Upsala GK. denharåldern

Jag har fått många kommentarer för detta och besökarna har upptäckt dem, det var ju det som var meningen:

  •  -En jättebra marknadsföring av spegeln, ju…
  •  -Det måste vara en karl som satt upp dem, de sitter alldeles för högt.
  • -Hur tar man loss dem?

Det är faktiskt jag, Annika Winell, som satt upp dem, jag är 178 cm lång och satte dem ändå långt under min ögonhöjd. Men med tanke på stöldbegärligheten satte jag upp dem med stark 3M dubbelhäftande foam, så de sitter fast. Antingen får jag skära ned dem med pianotråd eller sätta upp en till, nedanför. Det skall jag göra på måndag! Då blir det den mindre modellen, Spegel No2.

PS. De förstoringsspeglar vi säljer fästes upp med kardborre och blir per automatik flyttbara nästan 10 cm i höjdled. Och man kan ju alltid fästa upp fler små kardborrehakar, på olika höjder och platser. DS.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s