Historien bakom SPEGELZOOM®

Kring sekelskiftet började en ålderssynt Annika Winellamakeup att fundera på om det fanns någon bättre hjälp än förstoringsspeglar och senare även sminkglasögon, för att se sig bra på nära håll i spegeln. De gav ju visserligen en slags förstorad bild, men för en ålderssynt inte tillräckligt stor och skarp på nära håll för ögonmakeupen. Och att noppa ögonbrynen gick inte alls. Med läsglasögonen på var det omöjligt att komma åt att sminka ögonen och utan dem på såg hon inte så bra…det måste gå att lösa!

Och tänk att kunna se när linserna skulle sättas in…!

Nöden är uppfinningarnas moder, sägs det och så blev det. AWUM AB leder utvecklingen av förstoringsspeglar och är ensamma på marknaden med en förstorande och konvex, optiskt slipad spegel. Och nya produkter är på väg, i såväl funktion som form. The Story.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s