SPEGELZOOM® by awum är i Helsingfors

Idag började EUWIIN i Finland och SPEGELZOOM® by awum är med!  PA070533De 27 finalisterna i tävlingen om vem som ska bli Europas kvinnliga innovatör 2009 ställer ut sina bidrag i House of Estate i Helsingfors, regeringens representationsbyggnad. Nio internationella domare ägnade den första halva dagen åt kompletterande intervjuer av finalisterna, innan sitt juryarbete. PA070555

EUWIIN-konferensen håller på 7-8 oktober och har talare från hela Europa. Även några av finalisterna, bla Annika Winell, innovatören av SPEGELZOOM® by awum, talade första dagen från scenen och deltog i en innovationspanel.

Tre finska TV-kanaler var där liksom dagspressen.

På kvällen gav stadens borgmästare mottagning för EUWIIN i Old Court Hall. Konferensen fortsätter med utställning och talare hela den andra dagen som avlutas med en galamiddag och Winner awards prisutdelning .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s