Fäster säkert och enkelt med kardborre.

Förutom att man ser så bra i spegeln gillar jag oerhört det enkla och säkra sättet att fästa spegeln med, kardborrerundeln! Igår upptäckte jag för övrigt en ny användning, låsen på flera halsband är så små så jag inte ser att fästa dem. Lösning = Spegelzoom®!
Bloggkommentar från marianne.elfving, casamarin, http://www.clicfinland.fi

Anm: Förstoringsspegeln har plan botten och hela baksidan är täckt med kardborre – ögledelen. Med spegeln följer två st rundlar – hakedelen, som kan fästas på platser där du har bra ljus. Spegeln blir enkel att ta ned, flytta och ta med på resan. Fler rundlar kan fås från Awum AB
info@awum.se

När vi lanserade Spegelzoom® på marknaden var ledorden lång livslängd, enkelhet, kvalitet och användarvänlig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s