16 maj: 60-åringar som otippat börjar se sämre på nära håll…

Även hon som brukat ta av sig glasögonen för att läsa behöver nu förstoringsspegeln

Det kom ett mail från en gammal väninna sedan studentåren, vi ses ett par gånger om året. Hon har alltid haft glasögon – för att se på långt håll. Att se för att sminka sig har aldrig varit något problem för henne och att tipsa henne om den nya förstoringsspegeln för att se på nära håll har inte varit att tänka på – hon tog ju av sig glasögonen för att läsa. 

”Har sett din nya spegel – fin – har opererat mina ögon (skulle laserkorrigera men det blev byte av linser, man upptäckte begynnande starr – fy fn vad gammal man börjar bli) så nu ser även jag lite dåligt på nära håll, så även jag behöver en förstoringsspegel – du kan väl ta med en när vi ses!!”

 Hm, en ny målgrupp…snart 60-åringar som otippat börjar se sämre på nära håll

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s