Eva kommer att sätta Spegelzoom® på en annan förstoringsspegel

3: Kundens lösning: -Hej Annika! Tack för ditt mail! Jag har ju en bordsspegel med förstoring x5, så jag hade faktiskt funderat på om det inte vore bra att, som du säger, fästa en zoom på den. Det blir nog den bästa lösningen. Då kan jag ju också lätt ta den med mig på resor…
Vänliga hälsningar Eva

2: Mitt svar på kundens fråga: Hej Eva, Roligt att du frågar och ber om ett råd. Spegelzoom är utvecklad som en helt ny slags spegel, av ålderssynta för ålderssynta därför att traditionella och vanligen förekommande förstoringsspeglar inte gav tillräckligt skarp spegelbild.
Produkten finns idag i två storlekar, det är en plankonvex spegel, som enkelt och elegant fäster på annan plan yta med hjälp av säkra kardborrefästen. Jag har full förståelse för dina synpunkter t ex på avståndet till badrumsspegeln, inte vilja fästa upp etc.
Men, än så länge kan spegelbutiken.se | awum ab inte erbjuda några hållare eller armar. Det jag idag kan föreslå dig är att inhandla en bordsspegel el väggspegel på utdragbar arm, fr t ex IKEA (finns mycket prisvärda, <100kr) eller badrumsinteriörbutiker och fästa en Spegelzoom på en sådan ’armatur’. Med sådan uppfästning får du detaljskärpa för ögon, bryn, hud, näsa, mun, haka som du vill se stort och
samtidigt med översiktsbilden intill. Här rekommenderar jag att fästa med kardborre som medföljer.

1: Kunden Eva frågade i mail: Hej Annika! Jag har läst om Spegelzoom på Internet. Verkar vara en jättebra spegel. Men jag skulle behöva en stor spegel, som jag kan STÄLLA på olika ställen. Ibland när man är ute och reser – och även hemma – sitter handfatet så långt ifrån spegelväggen, så man räcker inte fram, om man ska sätta Spegelzoomen på den. Dessutom vill jag inte klistra något på spegeln eller på någon vägg, för att spegeln ska fästa där. Visst, det finns en med sugkopp på, – den är ju bra att ha med på resa – men den är ju så LITEN…
Finns det ingen modell som är konstruerad så att den kan STÅ för sig själv, eller någon ställning, som man kan ställa den på.
Vad skulle DU rekommendera?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s