Första inlägget som 70-åring

Det är fortfarande september. För snart tre veckor sedan fyllde jag 70 år. Det nya 50 sägs det. Jag är oftast igång med eller på något – t ex sittandes surfandes i min fåtölj.
Jag älskar att skriva och publicera. Och att ta bilder. Att skriva en bok känns övermäktigt. Men blogga, facebooka och instagramma har jag gjort i mer än tio år. Ja, de första blogginläggen gjorde jag redan i slutet av 90-talet.

I en blogg känner jag mig mer fri att skriva vad och hur jag vill. Utan att tänka på vilka som följer mig. Här skriver jag för mig själv – och för alla som råkar hamna här. Nu börjar berättelsen om mitt liv från 70 till 100, minst….

Här sista dagen som 69-åring…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s