Sett ur olika vinklar…

Här har jag valt ut några av alla de beskrivningar som olika redaktörer gjort i sina medier – TV, dagspress, veckopress, magasin,  nyhetsbrev mm. Man kan verkligen skriva om samma produkt på många sätt genom att se saken ur olika vinklar!

SVT2-programmet Go kväll-Gör om mig berättade Patrik Lernberger under en hel minut att ”… det här är en fantastisk grej som jag hittat på NK – den måste vara helt rätt för alla glasögonbärare….” – och visade ingående vår modell Original.
Se bildmaterial från TV.

 Femina skrev att …det är slut med makeup i blindo och lätt att hitta fransarna.   icakuriren tyckte att  Spegelzoom® får finnar och mascarakluttar att synas rejält. Optik ställde frågan: Visste du att bilden du får i en vanlig spegel är ungefär en halvering av den naturliga storleken?

-En smart Spegelzoom som fäster på badrumsspegeln,
tyckte Vi i villa och i smart stuff stod: …. låter en se saker i ansiktet som man knappt visste fanns där. Och dessutom en del som man var lika glad över att slippa se. Men visst kan den vara till stor hjälp, när ögonen inte längre är lika skarpa som de en gång var.

….Superspegeln , ….ny uppfinning för svagsynta, …Clever little idea, …sätter skärpan i fokus, …hjälpmedel som underlättar vardagen, …Enköpingsprodukt till Tekniska museet, …Visst finns kvinnliga uppfinnare…,

Här hittar du alla pressklipp.

Super clever little idea. Red Ferret Journal,London.
”A magnifying lens you stick on your mirror to give you that really ‘close up’ feeling.” 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s