Hur sminkar man ögonen när man har glasögon?

SKÖNHETSFRÅGA
Hittade den här skönhetsfrågan på en blogg- Sagoslottet – idag, när jag letade runt…Den tar upp frågan hur man sminkar ögonen när man har glasögon.

”…Jag gissar att jag inte har alltförmånga skönhetsjunkies i min läskrets, men tänkte slänga ut en fråga ändå. Hur sminkar man ögonen när man har glasögon? Jag får gissa lite hur det hamnar, sätta på glasögonen och titta hur det blev, ta av glasögonen, gissa lite, köra på känn. Det blir liksom inte bra. Det blir sällan snyggt eller jämnt. Är det bara träna, träna som gäller, eller finns det något fiffigt? 

Eller är det linser som gäller? Förut använde jag ju alltid linser vid speciella tillfällen, och det är i princip bara vid speciella tillfällen jag använder smink. Nu kör jag glasögon jämt, men vill ändå kunna sminka mig. Det måste ju gå?

Läs alla inlägg och ett tips med rekommendation till awums förstoringsspegel i bloggen Sagoslott.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s