Med blick för behov på sommaren

Redo att bolla med andra

Jag får ofta frågan – hur vågade du satsa? Hur vågade du släppa tryggheten och starta eget?
Jag trodde så mycket på idén att jag egentligen aldrig funderade på om det skulle gå – mer på hur lång tid det skulle ta att nå målen. Det handlar om att välja och våga vinna. Och att sälja!
Att lita på min vision genom att utgå från mig själv och mina egna behov är en bra början. Att jag sedan är en riktig doer’ som vill få saker att hända snabbt och nu är inte fel. Men jag var beredd på att jobba hårt, bolla med andra, ta hjälp och nätverka. Att vara en del i olika sammanhang är viktigt för mig, som alltid jobbar ensam. Nu låter låter jag företaget utveckla mig!
Men det räcker inte med att företagets produkt är bra. Den måste ju säljas och nu på företagarsommaren är det mycket planering och mål och prioriteringar.  Export och import, produktutveckling och nätverk har blivit mina nya behov, alltid med sälj i blick.
För att lyckas måste jag vara beredd på att satsa all min tid och alltid arbeta hårt. Hur roligt det än är är det alltid resultatet på sista raden som räknas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s