Ett strå vassare

Om du ser så här med läsglasögon...kan du se som i den högra bilden när du använder SPEGELZOOM®.

Redo för att plocka ögonbrynen - i en vanlig spegel eller i SPEGELZOOM®. Prova får du se!

Med de här bilderna vill jag visa för dig och alla andra som inte haft möjlighet att prova SPEGELZOOM® hur man ser sig i spegeln. Så här stor är skillnaden. Se jämförande tester av olika spegelbilder.
Försök att noppa ögonbrynen med de vanliga läsglasögonen på. Dels är de i vägen, dels ger de ingen skarp bild på nära håll. Det blir svårt att plocka ögonbrynen strå för strå – det blir lätt en hel tuss. Tänk att kunna se varje strå, få fatt i strået med pincetten och rycka! Lycka till. Läs mer om SPEGELZOOM®. Den nya förstoringsspegeln.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s