I hotellbadrummen provas vår förstoringsspegel

Välkänt hotell i Nice

Det gäller att komma ihåg spegeln vid avresan - eller inte!

Idag ringde en svensk fransyska, som beställt och just fått hem en Spegelzoom® från oss; hon passade på att beställa en när hon var hemma i Sverige. Nu ville hon, nöjd och belåten med vad hon såg,  direkt tipsa om att vi verkligen borde marknadsföra förstoringsspegeln till hotell, eftersom den är precis vad hon själv alltid saknar och därför skulle uppskatta på ett hotellbadrum. Och även tipsa hotellet om att kunna sälja den i sin shop, till alla gäster som blivit positivt överraskade. De speglar hon hittills stött på har varit både rangliga och dåligt förstorande. Och hon är en mycket flitig europaresenär…

När jag letar på nätet efter hotell inför en resa ser jag faktiskt allt oftare att hotellen marknadsför även att de har förstoringsspegel i sina badrum. Men det är ovanligt hos svenska hotell. 

Jag har ju själv alltid med mig min förstoringsspegel på alla resor – när man väl vant sig vid att ha den kan man inte klara sig utan den. Det första jag gör i badrummet – upp med spegeln. Sedan gäller det att inte glömma den – men det kanske jag ska börja med!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s