Att spegla sig i stormen

Den nya förstoringsspegeln på fönstret - med magnifik utsikt och perfekt ljus kan jag spegla mig även på semestern.

Första veckan i augusti – full storm, 3-5 m höga vågor mot klippkusten, högt vattenstånd, stundtals ösregn men semester. Jobbdatorn är alltid med – här med uppringt modem. Naturupplevelserna är mäktiga – det är inte alla förunnat att bo 50 m från Bottenhavet i storm och få vågstänk på rutorna. Och vi ser ut i alla väderstreck – fönstret i väst är i alla fall helt torrt eftersom lågtrycket över norra Uppland nu har nordostliga vindar – kanske drar det bort, mot sydost till kvällen… den vedeldade bastun vid havet är bokad och så blir det flera snabba havsdopp!

Självklart måste jag spegla mig även på semestern -läsglasögon i all ära, men med dem på kan jag inte sköta mig. Den nya förstoringsspegeln Spegelzoom® har plan undersida och kan enkelt fästas upp på ett fönster – med magnifik utsikt och perfekt ljus. Prova får du se!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s