Eureka – jag har funnit den!

Äntligen har jag hittat den !

Det senaste dygnet har jag haft kontakt med tre typiska, men ändå speciella kunder – i samtal och mail får vi alltsomoftast höra – ‘…äntligen har jag hittat den!’

En nästan granne, Anne, ringde direkt när hon igår hade läst en artikel i lokaltidningen att ‘Annika Winell varit på ett möte och berättat om sin uppfinning Spegelzoom®’. Det var ju just den hon hade letat efter!

Ett mail kom där Eva skrev att NU, när hon sökt på nätet efter förstoringsspegel och hittat Spegelzoom®, visste hon direkt att den nya förstoringsspegeln var ‘…precis vad hon behövde ha med sig på resan.’ 

Från Halmstad ringde Lena och var så glad så glad. Den förstoringsspegel hon läst om någonstans, men inte kom ihåg vad den hette, hade hon upptäckt hemma på en väninnas badrumsspegel. Hon ut och sökte efter köpställen på nätet men ville i stället beställa av oss, bums! 

PR – buzz, word-of-mouth, djungeltelegrafen – sätt igång! Det är det som gäller idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s