Tips&nyhet hos oss: Kortbetalning via Posten

Som det lilla företaget med en efterfrågad produkt ställs man tidigt inför valet – att erbjuda kortbetalning eller inte till privatkunderna. Dessa vill kunna betala med kort och/eller välja faktura. Men frågan vi ställt oss – vill vi satsa på direkt försäljning till slutkund? Eller fokusera enligt planen på distribution till återförsäljare/grossist? Det borde gå att förena.

Faktura till konsument kräver kreditupplysning och vi har därför föredragit postförskottsbetalning. Och med detta finns ju lösningen. Posten erbjuder kunderna betalning med de vanliga betalkorten vid avhämtning. Och vi slipper införa  kortbetalning som är kostsamt och kräver en del.
Läs mer på www.awum.se/order.html

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s