Formex och optikmässan i Stockholm

sofistikerad FORM. häpnadsväckande OPTIK.

I går besökte vi Formex i Stockholm – mässan för design, inredning, nyheter, presenter etc . A-, B- och C- hallarna var minst sagt överfulla av prylar, prylar och åter prylar.  Man kan inte sluta att förundras över om vi verkligen behöver alla dessa saker.  Många montrar var minst sagt ‘overloaded’.  Men inte alla. 
Ett gäng kvinnliga uppfinnare ställde ut i Uppfinnareföreningens monter. Nya smarta och användbara vardagsting. Det kändes bra att se produkter som utvecklats från riktiga behov!

Den nya förstoringsspegeln borde förstås ställas ut på den nordiska Optikmässan, OptoNordic,  som börjar nu på torsdag. Optikerna kan bli den självklara spegelbutiken för ålderssynta och linsanvändare. Nu är det dock för sent  att boka monter, vara med i utställarförteckning etc.

En hälsning till alla optiker: Vi kommer att ställa ut på Optikmässan nästa år!

Bästa monter på Formex - Snö of Sweden

Bästa monter på Formex - Snö of Sweden

Till dess kan ni njuta av den monter som vann pris för bästa koncept – Snö of Sweden. Mycket ren och fräsch!! Grattis säger vi . Och vill du veta mer om den nya förstoringsspegeln, Spegelzoom® by awum – hör gärna av dig till oss eller börja med en titt på hemsidan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s