I skvallerspegeln: Hälsoprinsen Daniel

Som den ambassadör för kvinnors företagande jag är lyfter jag på hatten och säger Grattis Viktoria! En företagandes kvinna som Viktoria får nu stöd i Daniel, som är en förebild  inom hälsa-friskvård-entreprenörsskap, hälsoprinsen kallad i internationell press. kvforetag_nutek En ambassadör för det svenska näringslivet är han på så vis redan.

På bl a  Ambassaden, dvs mötesplatsen för regeringens  kvinnliga ambassadörer kan vi läsa många blogginlägg om förlovningens positiva effekter. Det är ju precis vad Sverige behöver just nu.  Något trevligt och positivt. Låt oss glädjas med dem och glädjas åt allt runtomkring. Det finns säkert väldigt bra affärstillfällen för många i samband med detta. Och affärstillfällen vill ju alla ha eller hur?
Många jublar över beskedet att Victoria ska gifta sig med Daniel Westling. Och ur konjunktursynvinkel kommer bröllopet alltså helt rätt i tiden. Ett välkommet avbrott från den ekonomiska krisens mörker. För skvallertidningar, handlare och turistarrangörer ger det extra klirr i kassan. Spännande skall det bli att följa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s