Med kundens glasögon på i badrumsbutiken & magnifik möjlighet för progressiv optiker

  [INNOVATION: Införande av något nytt, nyhet, förändring.
Kommer av latinets innovare; förnya, åstadkomma något nytt].
magnifikterbjudande1

 Stora resurser satsas på forskning och utveckling i företagen, men för lite leder till att nya kunderbjudanden introduceras på marknaden. Kanske behövs nya sätt att med känsla och erfarenheter skapa innovationer? Det vi kallar nytt idag skapas ofta med nya kombinationer av t ex material och produkter. Viktigt är alltid att innovationen kommer till användning och fungerar kommersiellt. Det måste vara något som kunderna vill ha. Ett värdefullt erbjudande.

Även som leverantör, en bit från slutkonsumenten, måste vi hitta idéer till nya erbjudanden, genom att fundera över hur våra kunder, dvs hur återförsäljarna, kan hjälpa konsumenterna. Vårt nya kunderbjudande kan komma att bli en spektakulär sevärdhet, något marknaden aldrig tidigare upplevt och en magnifik möjlighet för progressiva optiker och skönhetssalonger, hotell, parfymerier och köpställen för badrumsspeglar.

Våra idéer är t ex att erbjuda den nya förstoringsspegeln tillsammans med progressiva glasögon hos optikern, en skönhetsbehandling eller med en badrumsspegel i badbutiken. Fråga dem efter sådana erbjudanden!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s