Tantspegel – vilket bra ord jag fick från Skåne

I dagarna har jag fått kontakt med alsikebadrum927en kusin i Skåne. Vi har inte setts sedan 70-talet. Jag menar då en kvinnlig kusin, som jag såklart alltid vetat om och hört min mamma ‘skvallra’ om, men aldrig haft kontakt med. Hon är just fyllda 50 och gillar eyeliner. Hoppas vi kan hålla kontakten nu.
Hur vi fick kontakt? Det kom ett meddelande, ett mail, lite bilder och skvaller och så en beställning. Hon hade plötsligt hittat vår produkt på nätet, känt igen mitt namn sedan en tidigare kontakt med min förre kompanjon(‘UM’ i AWUM, manlig kusin, reds anm) och tyckt att det är en fantastisk spegel. Äldre systern, också kusin  förstås, har sedan några år en konventionell förstoringsspegel och nu har även Lotta insett att hon behöver en så’n här ‘tantspegel’. Tack för ordet – det kommer jag att använda här och var i kommunikationen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s