Spegel No2 10x för extremt stor bild i litet format – på amerikanska

SPEGELZOOM® No2 10x Extrem Förstoring Kardborre Spegel Mitt-i-prick är en kompakt, 10x förstoringsspegel. Det är en fulländad förstorande spegel som bara är 8 cm i diameter. Den kan enkelt tas med i handväskan och resväskan – en resespegel som blir pricken över i:et. spegelzoom2_0177

Synen börjar svikta när vi blir äldre, det är helt naturligt och händer alla. Bekämpa och motverka den dåliga synen genom att skaffa No2 10x även till badrummet. Den här unika produkten fäster på valfri slät yta som t ex medicinskåpet, den vanliga spegeln, din sminkspegel och massor av andra ytor. Tänk så trevligt det blir att ha en spegel med skarp bild varhelst du väljer att sätta den. Köp inte de stora och dyra ( och ibland helt otillräckliga) förstoringsspeglarna av konventionellt slag utan välj i stället den som du alltid kommer att ha användning för, No2 10x, den extremt förstorande spegeln.

  • Bara 8 cm i diameter
  • Fäster enkelt på vilken slät yta som helst
  • Passar varsomhelst i din handväska, portfölj och t o m i fickan!
  • Kardborrefäste och microfiberpåse medföljer.

Tycker du att det här är ett osvenskt sätt att skriva? Du har rätt – jag har läst några amerikanska produktannonser och roat mig med att skriva en reklamtext på samma sätt för vår lilla resespegel, No 2 10x .

1 tanke på “Spegel No2 10x för extremt stor bild i litet format – på amerikanska

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s