100% ökad försäljning

thelight

Water under the bridge...

Bokslut. Jag fick en uppgift från revisorn – skriv en berättelse om det viktigaste från 2008. Sagt och gjort,
och det är både roligt och viktigt att tänka efter  – vilket fokus har vi haft och vad blev resultatet.

Vår exportsatsning har tagit fart och många samtal har förts, vi finns nu i nya branscher och på nya marknader.  Redan ute i Norge, Danmark och Finland – och på gång i flera andra EU-länder. Vi fick 30 %  fler återförsäljare under 2008 och den då nya förstoringsspegeln Spegelzoom® No1 tog  70% av försäljningen. Men i oktober kom raketen – Spegelzoom® No2.

En rejäl order från Finland gjorde sitt till. Vad månde bliva av 2009? Nya branscher och nya marknader, nya produktversioner och innovativa samarbeten. Produktutvecklingskostnaderna är som bilden säger – ‘water under the bridge’. Ett engelsk talesätt/idiom som betyder:  If something belongs to the past and isn’t important or troubling any more, it is water under the bridge.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s