Dags att börja smörja kunderna!

Att möta människor där de finns – på nätet eller i verkligheten, det är tidens melodi.  Med det personliga mötet i fokus dagsatt
kan vi företagare hitta nya aktiviteter. Vi på Awum AB har valt att i år satsa än mer på sponsring – ett mycket kostnadseffektivt sätt att möta användare och kunder öga mot öga. Att demonstrera, hänga upp, visa på plats och låta kunden prova – det är verklighet och det är fysiskt – långt från tidningsannonser och TV-reklam.

Med detta kan kunden klämma och känna, prova och uppleva,  se och själv upptäcka nyttan med den nya förstoringsspegeln SPEGELZOOM®. Vi hänger upp speglar på toaletter, hos tandläkarn och golfklubben, hos optiker, frisörer, skönhetssalonger, fotografer, apotek, parfymerier och badrumsbutiker… Vi skänker priser till tävlingar och som sagt, vi erbjuder fria visningsexemplar i butikerna.

Mötet mellan kund och spegel – kan det bli mer verkligt, trovärdigt och med möjlighet till dialog?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s