Sminkad och klar på fem minuter!

Sminkbloggen på DN., Malin Crona. En dag skrev hon om tidsbrist. Vad gör ni om ni bara har fem minuter på er? -Spara tid med skarpare spegelbild! Det låter precis som att du skulle behöva en sminkspegel för både handväskan och badrummet. Med perfekt skärpa för dig som ser suddigt.
Malin Crona är nyhetschef för DN.se, feminist och inbiten sminkentusiast. femminuterLäs mer i Sminkbloggen och kolla 37 kommentarer på inlägget om tidsbrist.

Malin rapporterar om de senaste trenderna och nyheterna på skönhetsmarknaden i DN Söndag och i sminkbloggen. Och kommer aldrig att ge upp jakten på en helt perfekt foundation. – Jag älskar att stå framför spegeln en lång stund innan jag ska iväg. Att välja ögonskugga som matchar  kläderna (eller, i ärlighetens namn blir det ofta tvärtom…), ett läppstift som matchar humöret och en foundation som matchar vädret hör till dagens höjdpunkter och jag går mer än gärna upp en stund tidigare för att hinna med min morgonritual……

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s