Glada golfdamer som just vunnit en sminkspegel

Seriespelet i golf  för damer 50 samt damer 60 i Uppland har haft sin andra omgång. bloggD5060Tisdagen den 17 juni var det dags för spel på Friiberghs GK, en sjönära bana invid Mälaren, sydväst om Uppsala.

Vi har nöjet att under hela golfsäsongen få skänka två priser per spelomgång , att lottas ut till en av de startande i respektive ålderklass. Såväl UGF som arrangerande klubbar har varit mycket positiva till detta enkla arrangemang. I seriespelet sker annars ingen prisutdelning.

Vinnarna får vars en SPEGELZOOM® modell Spegel No2, den nya lite mindre förstoringsspegeln, en resespegel perfekt att ta med på resan, till stugan eller på båten. Och i vardagen bra att ha med i handväskan.

Nästan 120 damer tävlar vid varje omgång så chansen att vinna är inte jättestor. Därför erbjuder vi också en uppskattad rabatt – deltagare har möjlighet att köpa förstoringsspegeln med avdrag i kronor som motsvarar antalet bruttoslag på någon tävling. Detta gäller endast vid beställning direkt från Awum AB.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s