Manliga skönhetsgrejor en masse

StefannopparImponerande! Är det någon som trott att männen inte bryr sig om skönhet? Att det bara handlar om rakning och lödder och lite after shave?  Hos en av våra återförsäljare, webbshopen www.eleven.se, är utbudet till män säkert lika stort som till kvinnor. Ta dig en titt – http://www.eleven.se/man-s2.html 

De första produktgrupperna är Hårvård, Hårborstar, Hårborttagning med Hårtrimmer Näsa & Öron Trimmers Vax & Gel Tillbehör och sedan Hårtork-/fön… Sedan kommer  Hårvård med Schampo Torrschampo Balsam Vårdande Håravfall Hårfärg Styling VärmeskyddPlattång…

I ett fantastiskt utbud hittar man sedan alla dessa rubriker i butiken, och mer därtill – bara för män…och så någonstans i allt detta kan man hitta även SPEGELZOOM®. Även män har medelålders ögon och behöver hjälp att se skarpt i spegeln! 

Stefanrakar……Rakning Under rakning Efter rakning Innan rakning Rakapparater Tillbehör Rakhyvlar Män Rakhyvlar Tillbehör Skägg & Mustasch Skönhet & Hälsa Ansikte Ansiktscreme Ansiktsmask Ansiktsrengöring Anti-age Anti-Shine Blekning Fuktighetskräm Lugna & Mildra Problemhud Serum Skrubb Sport & Resa Toner Ögoncreme Dusch & Bad Bad- & Duschkräm Doft & Arom Händer & Fötter Fotcreme Fotskrubb Fotspray & Deo Handvård Nagelfil Naglar Kosmetik Anti-Shine Bronzer & Underlag Concealer Definition Läppar Presentkit Sminkborstar Ögon Kroppen Blekning Body Water Fuktighetskräm Hudbristningar Problemhud Rengöring Skrubb & Peeling Tanning AftersunbBrun utan sol Solskydd Parfym & Deo Parfym After Shave Deodorant Parfymboxar Personvård Ansiktsmask Badrumsvåg Intim Saxar Smärtlindring Tvål…..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s