Även optiker måste sticka ut hakan

Kunderna har stort förtroende för leg optiker. hakaOptikmarknaden har vuxit snabbt och har tidigare inte varit särskilt konkurrensutsatt.
Men med tuffare konkurrens vässar branschen nu klorna och man behöver bli bättre på både produkt, service och ens erbjudanden måste vara ytterst tydligt, enligt Henrik Wiberg, VD Specsavers i SvD idag. – Jag är övertygad om att vi kommer att se mycket stora förändringar både här hemma och internationellt och ökad konkurrens även från nätaktörer.

Awum AB tipsar i sammanhanget om den nya förstoringsspegeln Spegelzoom®. En unik och optiskt slipad glaslins, en förstorande konvex spegel som ger användaren synskärpa på nära håll – utan glasögon på.
En ny optisk produkt för branschen och som redan säljs hos närmre 150 optiker i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Och i vår egen webbshop – SPEGELBUTIKEN ™.

Fråga din optiker om hjälp för att kunna se i spegeln utan glasögon på. Det vi erbjuder är helt enkelt en skarp spegelbild till medelålders ögon.

Behoven är stora, det är tydligt. Målgruppens aktivitet är hög på nätet – varje dag söks det hos oss på progressiva glasögon, se och sminka medelåders kvinna, sminkspegel, makeupspegel,  förstoringsspegel, sminkglasögon, spegel 10x, kunna se att noppa ögonbrynen….och rycka ett strå på hakan! Läs mer på www.spegelzoom.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s