ung företagsamhet till medelålders ögon

Marknaden i och runt Enköping, Sveriges Närmaste stad, kan se fram mot den avslöjande höstsolen. Vi erbjuder nu Westerlundska gymnasiet,  Tekniska programmet, att inom ramen för ung företagsamhet jobba med vår affärsidé – att marknadsföra den nya förstoringsspegeln till medelålders ögon. Sådana finns det gott om! Vi ser fram mot att få vara rådgivare till ett eller flera UF-företag. Vi börjar med att presentera oss öga mot öga i början av september – vår kontakt på skolan är Henrik Sundström.
TEAM Henriks Blogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s