Några medelålders ögon har sett…

Mail från nöjda kunder:startsidafyra
– Tack så mycket för spegelförstoringen, den är fantastiskt bra och den lilla extra spegeln som   jag kan ha i väskan är verkligen en bonus.//Mary

– Vilken snabb service! Vill bara tillägga att jag upptäckte er spegel förra veckan när jag var på konferens på XX och blev helt såld på hur bra den var, så när jag kom hem googlade jag och hittade den direkt! Så det var bara att beställa en med en gång och jag ser verkligen fram emot den.//Glada hälsningar Annelie 🙂

– Blev sååå nöjd med Original, så det passar perfekt med rabatt på No2. Tack från en mycket nöjd kund. //Monica

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s