10X motsvarar 1,85 ggrs verklig förstoring

Våra kunder förstår inte alltid vad det är för skillnad på den nya förstoringsspegeln SPEGELZOOM® annons allers40 awumaboch en förstoringsspegel av den gamla sorten. Ibland har de redan en sådan, med 3X, 5X eller 7X, som de ändå tycker inte förstorar tillräckligt bra. Och de kunderna förstår direkt vad 10x innebär!

Men så sant som det är sagt -vi har inte lyckats få någon vetenskaplig förklaring på vad dessa X-benämningar egentligen betyder. Inte betyder de att ett öga förstoras 10 ggr i spegeln i allafall. Tänk dig, då skulle ögat vara ca 30 cm stort i spegelbilden.

Vår innovation, den nya, plankonvexa och kraftigt förstorande spegeln SPEGELZOOM® by awum, förstorar verkligheten ca 1,85 ggr. Men det kan vi inte säga i informationen, det låter ‘för lite’; ‘då kan den ju inte vara så bra, jag har ju en 3X hemma’….

Men 1,85 har vi papper på och har genom mätningar funnit att den förstoringen motsvarar benämningen 10X, vilket används på traditionella, konkava speglar. Det begreppet förstår kunden bäst!

Men SPEGELZOOM® by awum har vacker design, plan undersida och smart uppfästning också! Och två spegelsidor. Läs mer på www.spegelzoom.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s