Skaffa Facebook-identitet som företagare!

Att ha en professionell identitet på Facebook, Awum Ab, samt en produktsida har visat sig ge nya kontakter och kunder. Men, här hemma verkar det ännu inte vara så vanligt som det är ute i Europa; där är såväl leverantörer som återförsäljare verkligen aktiva med nätverkandet.

Produktsida för SPEGELZOOM® by awum  här hittar du produktnyheter, evenemang, erbjudanden, kampanjer och annat intressant. Klicka på länken och BLI ETT FAN !
Företagssida för Awum Ab – här berättar vi om allt möjligt som händer inom företaget – seminarier, mentoruppdrag, UF-företag, nya återförsäljare, nya marknader och annat företagsintressant. Klicka på länken och BLI VÄN till Awum !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s