En nöjd kund skriver idag

INKORGEN: Hejsan! Jag blev verkligen imponerad av spegeln! Samtidigt blev jag förskräckt att jag gått omkring med så många små hår runt mun, näsa och o haka och att mina ögonbryn inte var bättre noppade! närbildfintögaJag kan nog inte komma på ett bättre köp som jag gjort än denna spegel, tackar så mycket!

Med vänlig hälsning Bodil R, Malmö.
Skickat: den 19 oktober 2009 16:33
Till: Awum AB
Ämne: Re: Leverans. SPEGELZOOM(R) by awum – Spegelbutiken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s