Önskemål från en annars nöjd kund

Eftersom ni ville veta vad vi tycker, här är mina erfarenheter:

Spegeln i sin ask

– Jag beställde en resespegel först, jag sitter alltid vid köksbordet på morgonen  och sminkar mig, ville ha en liten spegel. Eftersom jag är över 40 och synen börjar blir dålig, var denna spegel helt suverän! Men, eftersom jag hade den i handen och inte fäst i något, har jag tappat den i golvet några gånger för mycket, tills den gick i flera bitar och jag slängde den.Har nu köpt en ny, större (lika bra), men behållit den i sitt plastfodral, dvs jag håller i plastfodralet, inte spegeln.

Önskemål: En stor eller liten spegel med handtag!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s