…först letade jag efter make-up-glasögon hos min optiker. Vilken flopp…

Hej! Tack för ett trevligt brev. Självklart vill jag tala om hur jag använder mina produkter och vad jag tycker om dem.

Jag började med att köpa en modell Original under sensommaren, men först letade jag efter make-up-glasögon hos min optiker. Vilken flopp, man fick ju ha dem upp och ned och bågen var i vägen i alla fall.

Nähä… den floppen gick jag inte på. Började leta på internet och fann. Efter någon dag kom min Original i postlådan och jag ser som om jag var 20 år. Vilken fröjd det är att måla sig när man ser hur det blir.Vad mycket lättare det är att plocka ögonbrynen utan att glasögonen är i vägen.

Efter bara 2 -3 veckor så bestämde jag mig för att utnytta 50% på en vara och valde den lilla spegeln som jag har med överallt. Perfekt om man skall sätta i linser. Jag ser till och med linsen i ögat. Det har jag inte gjort tidigare. Jag är oerhört nöjd och talar om det för alla jag känner. Jag tror att några har nappat och beställt egen spegel.

Många hälsningar från Monica B, som svarade på vårt upprop om synpunkter.

Vill du läsa fler brev från våra kunder? Se vår hemsida –Tyckt&Tänkt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s