Man slipper patetiskt kladd runt ögonen, som många äldre damer brukar få

”Bra förstoring, lätt att sätta fast och ta bort. Reser en hel del och tar den alltid med mig. Den är oumbärlig. Den gör att man inte känner av sina synproblem. Man slipper patetiskt kladd runt ögonen, som många äldre damer brukar få när de målar sig. Vore fantastiskt med en i resenecessären.”

Vår tävling under hösten då vi bad kunder och läsare att berätta vad som gör Spegelzoom® unik är avgjord. Vinnare blev Ylva Johansson, Västerås med berättelsen ovan och juryns motivering lyder:

”Vi själva känner våra produkter utan och innan. Om vi informerar om allt på en gång blir kunden bokstavligen dränkt och får svårt att skilja ut varför just våra produkter uppfyller behov och önskningar bäst. Att i stället beskriva produkten i form av kundnytta är ett av våra mål, som förklarar på ett tydligt sätt vilken nytta produktens egenskaper och fördelar ger kunden. Det har Ylva Johansson gjort med några väl valda ord och ska därför utses som vinnare i tävlingen.”

Vi gratulerar Ylva till priset och tackar samtidigt alla andra som skickat in sina bidrag om hur den nya  förstoringsspegeln är unik i deras vardag.

>>Tävlingen är avgjord.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s