Översynt i 40-årsåldern blev nöjd

Fick just återkoppling från en ny och först tveksam och frågande kund som är översynt och dittills varit linsanvändare. Hon hade börjat med glasögon istället för linser och insett att hon inte såg sig på nära håll i spegeln längre. – Hej! Speglarna var kanon! Den stora är uppsatt och invigd nu på morgonen.

Om översynthet: …Det vanligaste besvären vid måttlig eller stark översynthet är trötthet, huvudvärk och otydlig syn vid närarbete. Det kan vid stark översynthet vara svårt att uppnå full synskärpa även med bästa glaskorrektionen. Översynthet avhjälps med konvexa linser. Spegelzoom® är en ny slags förstoringsspegel, med en plankonvex och optiskt slipad glaslins.

Läs mer på Wikipedia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s