Ingen vanlig spegel – en optisk nyhet!

Spegelzoom® är en efterlängtad vardagshjälp för att se skarpt på nära håll utan glasögon på. I badrummet och på resan, i väskan eller i handen – med den nya spegeln till hands kan du alltid se skarpt. Den nya spegeln är dubbelt effektiv och tack tack vare sin unika optiska lösning, med plan undersida , fäster den enkelt och elegant mot underlaget.

Sätt upp den nya spegeln på en lämplig vägg om du inte vill böja dig fram över handfatet. Välj väl belysta platser för kardborrefästena som du kan flytta spegeln mellan. Den nya förstoringsspegeln från awum, en makeupspegel, rakspegel, sminkspegel, badrumsspegel med förstoring  – är det självklara valet när du vill se skarpt på nära håll, utan glasögon på.

Välkommen till Spegelbutiken™.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s