Slut med makeup i blindo!

I gårkväll, strax efter 18.oo ringde det på kontoret. -”Vart har jag kommit…? Säljer ni den här nya förstoringsspegeln? Jag bläddrar i en FEMINA från 2007 och läser en notis. Det är ju precis så  jag har det framför spegeln och en sådan som jag behöver…När man har läsglasögon kan man ju inte sminka sig. Hur kan jag få tag på den?”

Jag rekommenderade henne att besöka en återförsäljare i Göteborg som ligger henne närmast. Hoppas nu att hon blir nöjd och att spegeln finns hemma. Roligt när redaktionell text överlever så länge!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s