17 jan:Nya varumärken kommer på apoteken

Ett antal av de svenska apoteken övergår i privat regi det närmaste året. Nya varumärken ersätter successivt det gamla Apotekets egna. Marknaden , dvs intresset för egenvård ökar ständigt – vi vill må bra och  höja vårt välbefinnande. Viktigt är också att komma ihåg det yttre.
Apoteken har ett brett sortiment av hudvård och kosmetik och satsar nu även på fotvårdsprodukter, stödstrumpor, läsglasögon och massageartiklar. I medelhavsländerna har vi sett att apoteken börjat bygga upp optikavdelningar…

Nu är det dags även för förstoringsspeglar till alla medelålders ögon. För stor och skarp bild utan läsglasögon på. I Finland och Helsingfors, finns den nya förstoringsspegeln SPEGELZOOM® by awum redan på apoteket och även på nätet. Klicka på bilden, fyll i ‘peili‘ i sökrutan (hae) om du vill se mer.

I Sverige hittar du den nya förstoringsspegeln främst hos optiker och skönhetssalonger – än så länge. Och i Spegelbutiken.se!
Välkommen in och ta dig en titt.

Dagens fråga:
Skulle du vilja kunna hitta, prova och köpa den nya förstoringsspegeln  SPEGELZOOM® på de nya svenska apoteken?

Kommentera nedan eller skriv till oss – kontakt@awum.se

1 tanke på “17 jan:Nya varumärken kommer på apoteken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s