17 feb:Vinterrosor från en nöjd kund

Ylva skrev: ” Den senaste beställningen av speglar skall gå till min dotters svärmor i Frankrike. Hoppas att jag också får med några extra rondeller. Skrev det i beställningen. Jag såg Patrik Lernberger när han visade speglarna. Väldigt försiktigt. Men så måste det förstås gå till. Ingen tydlig annonsering.
Vinterrosor från en nöjd kund

Jag glömmer aldrig när jag såg er annons i en veckotidning och förstod att jag hittat lösningen på åratal av problem med ansiktsfixandet.

Tack än en gång för en fantastisk uppfinning.
Hälsningar Ylva.
Spegeln heter SPEGELZOOM® by awum – läs mer om den nya förstoringsspegeln till ålderssynta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s