12 mar: Även ålderssynta vill kunna sminka ögonen

Det är fint att slippa kladd på huden

Känner du igen situationen framför badrumsspegeln. Du vill sminka ögonen – använda penna, ögonskugga och mascara, som du alltid gjort. Men spegelbilden har blivit allt suddigare och du får göra ögonmakeup ‘på känn’. Inte sällan hamnar mascaran på huden, det blir för starka konturer med pennan och lite för mycket skugga. Och glasögonen kan du inte ha på dig – de är ju i vägen.

Visst vore det roligare att kunna se skarpt igen. Roligare att sminka snyggt och känna dig trygg och säker med verktygen! Nu är hjälpen nära. Du kan få skarp spegelbild utan glasögon i en förstoringsspegel som utvecklats för just ålderssynta.
De nya speglarna heter Spegelzoom® och kommer från awum ab. Läs mer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s