29 mar: DN.se Sminkbloggen tipsar om SPEGELZOOM®

 

SPEGELZOOM® by awum -  modell Original.

Original, den första modellen, förstorar din vanliga spegels bild

Dagens tips för dig med glasögon i DN.se Sminkbloggen – Malin Crona skriver: …Om du hör till dem som tycker det är svårt att se när du ska sminka dig och som normalt behöver använda läsglasögon finns Spegelzoom, en spegel som särskilt tagits fram för den som har svårt att se på nära håll, ett vanligt problem när man får några år på nacken. Spegeln kostar från cirka 400 kronor och sätts fast på din vanliga badrumsspegel eller väggen med hjälp av kardborrefästen eller sugpropp.

Så blir det hela mycket roligare! Läs mer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s