7 apr: Har du frågat din optiker än?

Efter tips om Spegelzoom i media nyligen har nya optiker beställt  förstoringsspeglar till sina butiker. De får nu allt fler förfrågningar från sina kunder, eftersom kunder som använder läsglasögon även behöver bra hjälpmedel att se sig skarpt i spegeln, utan glasögon på.

Påskveckans leveranser har gått till Contacta Eye Wear i Uddevalla, Sperrings Optik i Sveg,  Se&Synas i Liljeholmen/Stockholm, Synsam i Örnsköldsvik och Ögat Optik i Sundsvall. Vi hoppas de kommer användarna till stor nytta!

Har du frågat efter en bra förstoringsspegel hos din optiker än?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s