12 apr: Munnen och barnen i fokus hos apoteken

Nu har apoteket fyllt på barnhyllan med nyttiga nyheter!

Är det bara som jag lagt märke till vad som har hänt? På statliga Apotekets tid ( =förra året) såg man inte  ens annonserna från dem. Numera, när vi har ett tiotal nya kedjor med nyetableringar över landet, lägger jag nästan varje vecka märke till alla de nya apotekens annonser. Och det som känns spännande är att de profilerar sig med antingen butikstjänster (du kan mäta blodtrycket, kolla kolesterolet, vaccinera dig…) eller har de börjat presentera varor i nya ämnesområden.

Jag ser nyheter&nyttigheter. Fokus har varit på t ex munnens och barns/babys behov. Nu väntar jag med spänning på vilket område som kommer nästa gång. Kan det bli ögonen? Medelålders? Glasögonanvändare?
Badrummet?

När det blir så dags skulle vi gärna vilja vara med på ett hörn. Vi har en nyttighet för alla er som normalt använder läsglasögon – med våra nya förstoringsspeglar kan ni se skarpt på nära håll utan glasögonen på! Utomlands har pharmacies och apotek full sortering på sådana speglar, men av traditionellt slag.  När kommer de nya svenska apoteken att fokusera på behovet av skarpa spegelbilder?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s