14 apr: På både kort och lång sikt i badrummet…

Detta bildspel kräver JavaScript.

Premiär för bildspel i bloggen! Att visa bildspel på hemsidan har vi ju gjort sedan länge. När nu wordpress berättar hur enkelt det är att lägga in bildspel frestas jag att prova. Det känns roligt att kunna illustrera ett inlägg med flera bilder.

Håll tillgodo. Bilderna visar vår första reklamfotografering i Ekeby Bruks Bad-interiörbutik i Uppsala.  Tack för att vi fick komma – det är 4 år sedan! SPEGELZOOM® modell Original skulle ut på marknaden och inför pressmeddelande måste vi ha högupplösta bilder. Det är mina egna bilder av händelsen som visas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s