12 maj: LOVE Stockholm2010 -‘A passion for innovation’

Svenska uppfinningar visas under Love Stockholm 2010

Välkända produkter är svenska uppfinningar som visas i utställningen

Skeppsbron 6-19 juni. En av evenemangsplatserna inför Bröllopet. Skeppsbron är ett av Stockholms vackraste promenadstråk. Området kommer att gästas av en rad aktiviteter inom innovation, design och resor. Svenska innovationer presenteras så att barn och vuxna får se de geniala uppfinningar som Sverige har gett världen och en kittlande tanke på vilka framtida upptäckter som kanske finns runt hörnet.

Utställningen ‘Svenska Uppfinningar’ kommer att finnas med i den paviljong på Skeppsbron som KTH är värd för. Nu hoppas jag förstås att den nya förstoringsspegeln, developed and engineered in Sweden, hänger med även dit!

Läs mer ‘Svenskt Uppfinnaremuseum’ och Love Stockholm 2010

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s