28 maj: Vardagen i badrummet…en skådeplats

Bekvämare vardag i badrummet när du kan se skarpt utan glasögon. (Här visas modell Original)

Skådeplats – en plats där något äger rum. Och det är det mycket som gör i badrummet. Men när man och kvinna ser suddigt på nära håll i badrumsspegeln och har lämnat läsglasögonen utanför (de är ju ändå bara i vägen och dessutom immiga efter duschen) är det en plåga att ens försöka se sig i spegeln, för att rycka ett strå på hakan-kolla tänderna-noppa ögonbrynen-sminka ögonen-ta ögondroppar-ta ut skräp i ögat-ansa mustaschen…

Lösningen på problemet är en effektiv förstoringsspegel, som enkelt kan integreras med badrumsspegeln. Vi talar om en efterlängtad förstorande funktion, som alltid finns på plats där och när den behövs.

Med den nya förstoringsspegeln kan även ålderssynta se skarpt – och spara tid! Det går ju snabbare att fixa allt när man kan se skarpt.Och det är roligare när man kan se ett bra resultat. Prova själv får du se.

Den briljanta spegeln, som är utvecklad för just ålderssyntas behov, hittar du alltid i nätbutiken spegelbutiken.se – men fråga gärna efter den hos din optiker när du är där. Spegelzoom® finns redan hos närmre 200 köpställen landet runt samt i Finland, Danmark och Norge.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s