Du kan också se i spegeln utan glasögon på

Spegelzoom® fungerar ungefär så här...

När jag var i 50-årsåldern…” -Det måste gå att slippa glasögonen framför spegeln, tänkte jag varje gång jag skulle sminka mig eller noppa ögonbrynen. Det måste till och med gå att se skarpare än med glasögonen på. Kanske kan man förstora spegelbilden på nå’t sätt…?”

När jag väl kommit på hur det skulle gå till var det bara att göra den. Den nya förstoringsspegeln med unik form fick optiskt slipat glas i en rejält förstorande lins. Det är därför jag kan se skarpt igen. Utan glasögon på. Fast jag är ålderssynt. Och det kan du också göra!

Nu har jag, i likhet med många andra blivit beroende av denna spegel och har den uppsatt på varenda spegel i huset. Och det är min vision – att badrumsspeglar och rakspeglar, makeupspeglar och sminkspeglar – alla ansiktsspeglar ska ha en förstorande del, så att vi kan se skarpt i dem, även när ögonen börjar bli suddiga…

1 tanke på “Du kan också se i spegeln utan glasögon på

  1. Pingback: The fat-days Beyond Sizes «

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s