Är du ålderssynt? Ser du suddigt i badrumsspegeln?


Du som är ålderssynt har ju glasögon med plusglas – självklart borde du ha även speglar med plusglas.
Du behöver en spegel som förstorar extra mycket och som därför ger dig skarp bild. För att kunna se dig skarpt, precis som du kunde förr.

Nu finns sådana speglar. De är svenskutvecklade för just ålderssyntas behov.  Speglarna heter Spegelzoom® by awum och finns i storlekar för den stora badrumsspegeln eller den mindre vändbara väggspegeln och som fickspegel – en bra present att unna sig, önska sig eller ge bort!

Det är vi som har utvecklat och nu marknadsför och distribuerar dem. Vi och många andra ålderssynta hoppas att t ex ännu fler optiker vill sälja speglarna till sina ålderssynta kunder. Redan nu kan du hitta speglarna hos många köpställen och i spegelbutiken.se

 

Du kanske har sett den i media,  t ex på svt1; i programmet go’kväll | gör om mig har den rekommenderats av Patrik Lernberger, i ett inslag som handlade om läsglasögon (se bilder från programmet .pdf).

Allers Julmagasin /Decemberdrömmar 2010 rekommenderar den på sid 27!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s