Chict, funktionellt & smart i årets JULPAKET

Ta dig gärna en titt på årets JULPAKET  I  SPEGELBUTIKEN – tanken är att de ska spegla saker som är chica, funktionella och smarta. Saker som de flesta faktiskt behöver.  Vi har gjort julpaketen så att de ska ge dig ett mervärde och en bra rabatt.
Du kan spara 249 kr mot ord pris om du väljer julpaketen, fram till den 21 december.
Du kan välja ett julpaket så att du får den skarpa förstoringsspegeln tillsammans med den smarta väskinsatsen eller den vassa pincetten. Eller varför inte en väskinsats + ett mobilfodral? Låt behoven avgöra – och kanske lite av ‘vill ha’-känslan.

Pincetten finns i röd, svart, lila och blankstål. Väskinsatsen är 25 cm bred, 15 cm hög och 5 cm djup och finns i rött, svart och brunt härligt läder samt i svart canvas. Förstoringsspeglarna till badrummet eller handväskan är i optiskt slipat glas, fäster nästan varsomhelst med kardborre, är 80mm/103mm i diameter, motsvarar 11X spegelbild. Mobilfodralen är i fodrat skinn och finns i guld, vitt och rött.

VÄLKOMMEN till spegelbutiken.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s