Patrik i go’kväll om speglar och pincetter

Vi har både förstoringsspeglarna och pincetten som Patrik pratade om!  När  programmet ‘go’kväll gör om mig‘ visades idag den 16 dec i svt1, var gästen en seniorkvinna. Patrik Lernberger berättade som vanligt livfullt och engagerat om hår och makeup, om hjälpmedel och metoder. Om vikten av att kunna se skarpt vid makeup och att kunna fixa ögonbrynen själv.

Och han  poängterade att det nu finns ‘fantastiska’ förstoringsspeglar (Spegelzoom!)  som man sätter upp på badrumsspegeln och visade även den bekväma och smarta pincetten, med brett tumgrepp (Tweezerman).

Du som undrar var du kan få tag på dessa produkter – de finns i spegelbutiken.se!  Ta dig en titt och se om det kan vara något för dig också.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s